OPTREDENS & WORKSHOPS

Optredens

 

Op zoek naar een leuke en verrassende act? Neem dan contact op met ISCHTAR en haar “bellydance group”! Van zwoele, verleidelijke melodieën naar opzwepende beats, van gevarieerde solo’s tot een wervelende show … Een goed idee voor al uw grote en kleine feesten, evenementen, festivals enzovoort, geschikt voor de hele familie.

Aarzel niet om ons te contacteren, indien u specifieke wensen of voorstellen heeft. Wij zijn erg flexibel en passen onze act aan, aan uw wensen (bv met publieksparticipatie). Bel of mail ons even en we werken samen het programma uit, wat het beste past bij uw feest of evenement.

Contacteer ons alvast voor meer informatie

.

 

Introductieworkshops

 

Deze eerste kennismaking met Oriëntaalse dans is een toffe activiteit voor sportdagen, jeugd- en vrouwenverenigingen of gewoon voor een groepje vriendinnen.

In een leuke workshop worden enkele basisbewegingen aangeleerd (heupen, armen en borstkast) op Oriëntaalse muziek. Om iedereen in de sfeer te brengen, zorgen we voor buikdanssjaaltjes. Duur van deze initiatieles: 1 à 2 uur (op aanvraag kan er een choreografie aangeleerd worden tijdens het tweede uur).

Er kan gekozen worden tussen volgende Oriëntaalse dansstijlen voor de introductieworkshop: Klassieke Egyptische Buikdans, Fusion Bellydance of Tribal Fusion

 

 

Voor de bruid en vriendinnen

 

Een workshop, ideaal voor vrijgezellenfeestjes (voor de bruid en haar vriendinnen). Na een verrassingsoptreden van de lerares, wordt de bruid omgetoverd tot een heuse buikdanseres. Vervolgens is er voor de hele groep een leuke workshop, waarbij een aantal typische Egyptische basisbewegingen worden aangeleerd. Op aanvraag kan er gezorgd worden voor een lekker kopje muntthee en versnaperingen voor iedereen.Duur van deze workshop: 1 à 2 uur

 

 

Kinderbuikdansfeestje

 

Ideaal voor verjaardagsfeestjes voor meisjes van 6 tot 12 jaar. Na een kort optreden van de lerares, volgt er een spetterende workshop (wij zorgen voor kleurrijke heupsjaals). De kinderen maken kennis met een aantal typische buikdansbewegingen en met de Oriëntaalse muziek.

 

 

Privé-lessen

 

Voor personen die liever niet in groepsverband les volgen, is er de mogelijkheid om privé-lessen te volgen. Deze lessen zijn steeds op afspraak, afhankelijk van de beschikbaarheid van de docente.